Kökskaos.. Som vanligt..

Shiiit va det va nära en katastrof ikväll!!
Diana och Tom skulle äta ute med några vänner och jag skulle ha en myskväll hemma!
Djävulen bär Prada gick på TVn och jag hade köpt ett paket popcorn, som jag älskar. Jag skulle sitta i soffan i myskläder, titta på filmen och äta mina älskade popcorn. Har inte ätit ett popcorn sen jag åkte från Sverige!

Skickade in påsen i micron och satte på 4 minuter, som jag gör hemma. Sen tar man ut dem efter typ 3 minuter och bara njuter av de krispiga små gudagåvorna.

De Australienska popcornen var inte som de Svenska. De blev klara på 1 minut och 30 sekunder och brändes och exploderade under den resterande tiden.
Nå ja, det var väl inte så farligt..? Eh jo, det var det. När jag öppnar micron strömmar massor med rök ut och upp mot taket. När jag tittar upp inser jag att det sitter 3 sprinklar i kökstaket! PANIK! Öppnade alla fönster för att vädra ut röken och stängde alla dörrar till köket för att röken inte skulle sprida sig. Sen höll jag bara andan.
Inget hände och när Diana och Tom kom hem igen undrade de vad det var jag hade lagat som luktade så gott. Haha..😜 NÄRA ÖGAT!

Jag åt glass istället. Inte alls så gott som popcorn! Jag älskar popcorn!! Om jag fick välja EN sak att äta för resten av livet så skulle jag ta popcorn, lätt! Det är det ultimata livsmedlet.

Nu ligger jag i min säng och kollar på rugby. Ganska nice det med!

Vädret här i Australien är heelt galet! Igår morse så regnade det. Himlen öppnade sig i stort sett. Inne i stan fick jag gå med paraply och blev blöt in på strumporna.. I en förort (typ som Bagis. 25 min utanför stadskärnan) blev det översvämning! Vattnet täckte motorhuven på bilarna! Så högt var det!
Sen på eftermiddagen var det strålande sol igen. SJUKT!
Jag har bara sett översvämningarna på TV och kan inte fatta hur det kan vara strålande sol hos mig och översvämning 25 min bort! Har lixom inte berörts så mycket av det dåliga vädret, det är oftast soligt där jag är ☀☺

Idag gick jag till doktorn igen. Han skrev ut starkare piller. Jag mår inte dåligt och har inte ont, men jag hör dåligt.. Han sa att öronen fortfarande är infekterade..

Imorgon ska vi ha picknick☺

Saknar er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0